Тест за вљубениците во филмот „Сам дома“


Тест за вљубениците во филмот „Сам дома“

Дали сте вљубеници во култниот филм „Сам дома“?

test-za-vljubenicite-vo-filmot-sam-doma-koj-lik-go-zabelezhuvate-prv-01povekje.jpg

Актерот Меколи Калкин пред околу 30 години се прослави со улогата на Кевин во „Сам дома“ и до ден денес е препознатлив по неа.

Во ова филмско остварување има тон позитивна енергија, забавни ситуации и интересни ликови.

Ајде преку тест со асоцијација од филмот, откријте нешто повеќе за вашиот карактер.

Погледнете ја добро фотографијата:

test-za-vljubenicite-vo-filmot-sam-doma-koj-lik-go-zabelezhuvate-prv-02.jpg

Тест за вљубениците во филмот „Сам дома“
 1. Кој лик го забележавте прво на горната слика?
  Лик 1
  Лик 2
  Лик 3
  Лик 4
  Лик 5
  Лик 6
  Лик 7

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата? Потсвеста може да каже многу за вашиот карактер и личност, многу повеќе отколку ...
Тест на личност: Првата буква која ќе ја видите открива што ви се крие... Начинот на кој ги гледаме работите и ги перципираме, открива многу за нашата пот...
Тест на личноста: Каква жена сте според четката за коса која ја корист... Секојдневните навики може многу да кажат за вас и вашиот карактер. Па како ...