Квиз: Дали имате машка или женска енергија?


Квиз: Дали имате машка или женска енергија?

Колку и да сте родени во женско тело, може во себе да носите машка енергија или обратно.

kviz-dali-imate-maska-ili-zenska-energija-001.jpg

Тука не станува збор за силна или слаба енергија.

Машката енергија се карактеризира со насоченост кон една работа, додека женската енергија се карактеризира како балансирана.

Низ неколку едноставни прашања откријте:

Дали имате машка или женска енергија?
 1. 1.
  Комплицирано
  Лесно
 2. 2.
  Сигурно 1 час
  20 минути и помалку
 3. 3.
  Кафе и вода, евентуално малку шеќер
  Кафе, млеко, шлаг, пена, чоколаден прелив
 4. 4.
  Мирни, пуштам музика и полека се пробивам
  Нервозни, пцујам и им сечам пат на другите
 5. 5.
  Изморено
  Енергично
 6. 6.
  Не
  Да
 7. 7.
  Среќа
  Тага

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...