Загатка: На кој маж е канцеларијата?


Загатка: На кој маж е канцеларијата?

Според говорот на телото на еден човек лесно можеме да одредиме дали се наоѓа на добро позната територија или сепак е на туѓ терен. Но, колку тоа е лесно за вас?

zagatka-na-koj-maz-e-kancelarijata-001.jpg

За да ја решите оваа загатка мора да имате добро око за детали и да ги забележувате сите ситници.

Ве предизвикуваме - колку брзо ќе откриете кој е сопственикот на канцеларијата во која се наоѓаат тројцата мажи?

Загатка: На кој маж е канцеларијата?

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Што открива за вас најскокотливиот дел од телото? Која е вашата слаба точка на која никој не смее да ве допре? Сите имаме барем ед...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, сам...