Квиз: Кој од тројцата мажи лаже?


Квиз: Кој од тројцата мажи лаже?

Ситуацијава е следна – тројцата мажи објаснуваат зошто синоќа заглавиле на работа, на девојката која е сомничава.

kviz-koj-od-trojcata-mazi-laze-001.jpg

Еден се брани со аргумент, другиот само негира, додека третиот и не дава некое посебно објаснување.

Па, ако вие стоите пред нив, што мислите – кој ја кажува вистината, а кој лаже?

Има само еден лажго, а ваше е да откриете:

Кој од тројцата мажи лаже?

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Што кажува за вас начинот на кој ја носите чантата? Ја носите на рамо и ја држите со рака или ја ставате преку рамо и заборавате нa ...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Која од двете девојки лаже? Во замислената ситуација, има две девојки кои се расправаат околу тоа која е соп...