Тестирајте ја вашата внимателност - Колку сте добри во забележување детали?


Тестирајте ја вашата внимателност - Колку сте добри во забележување детали?

Колку сте добри во забележување на детали и дали имате око со остар вид?

testirajte-ja-vashata-vnimatelnost-kolku-ste-dobri-vo-zabelezhuvanje-detali-01.jpg

Ве предизвикуваме да ја проверите вашата моќ на забележување детали со неколку илустрации.

Ќе успеете ли да ја најдете разликата и фигурата која се разликува од сите останати за помалку од минута?

Кликнете на секоја фотографија за да го откриете точниот одговор.

Тестирајте ја вашата внимателност - Колку сте добри во забележување детали?
 1. 1. Најдете ја мачката што изгледа поразлично.
  Кликни за одговорот
 2. 2. Кој пар е поразличен од останатите?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Која сликичка се разликува од другите?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Сите парови се исти, освен еден – го гледате ли?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Која крава се разликува?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Пронајдете ја сликата која се разликува од останатите.
  Кликни за одговорот
 7. 7. Која слика се разликува од останатите?
  Кликни за одговорот
 8. 8. Кој коњ изгледа поразлично од другите?
  Кликни за одговорот
 9. 9. Кое куче се разликува од другите?
  Кликни за одговорот
 

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Колку долго ќе патувате до Марс, ако се движите со брзина на светлината? Денес имаме малку невообичаено, но секако интересно, прашање. Ќе ви треба малку ...
Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Тест за очите: Можете да го видите она што е невидливо? Колку ви е добар видот? Колку брзо и прецизно можете да забележите слабо видливи...

Најчитани неделава