Велигденски предизвик: Ќе го најдете ли пилето во поле со цветови и јајца?


Велигденски предизвик: Ќе го најдете ли пилето во поле со цветови и јајца?

Уметникот кој стои зад најпопуларните визуелни загатки, сподели нова, со велигденски предизвик.

veligdenski-predizvik-kje-go-najdete-li-pileto-vo-pole-so-cvetovi-i-jajca-01.jpg

Оние кои редовно ги следат неговите предизвици нема да го пропуштат и овој, а ветуваме дека добро ќе се помачите.

Dudolf ги предизвика неговите следбеници со порака: „Зајчињата се подготвуваат за Велигден! Можете ли да го најдете малечкото пиле?“

Погледнете добро во илустрацијата и обидете се да го најдете пилето помеѓу јајцата и лалињата.

veligdenski-predizvik-kje-go-najdete-li-pileto-vo-pole-so-cvetovi-i-jajca-02.jpg

Одговор погледнете го на следната страна... Би можело да ве интересира:

Предизвик за логичари: Ако на полноќ врне, дали по 72 часа може да грее сонце? Дали сакате предизвици за размрдување на мозокот? Ова прашање е совршено за вас....
Што прво ќе видите на сликата открива: Зошто немате среќа во љубовта и како да ја најдете? Доколку сте љубители на тестови кои само со една фотографија ви откриваат нешто ...
Предизвик: Каде се крие пандата меѓу фудбалските топки? Ако сакате загатки и вежбање на вашиот мозок да перципира детали, тогаш ова е со...

Најчитани неделава