Зошто Перица ја земал монетата од 5 денари, не таа од 10 денари?


Зошто Перица ја земал монетата од 5 денари, не таа од 10 денари?

zoshto-perica-za-zemal-monetata-od-5-denari-a-ne-taa-od-10-denari-01.jpg

Што мислите која е причината?

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Тест на карактерот низ оптички илузии - Бирајте внимателно! Црно-белите оптички илузии се навидум наједноставните кои може да постојат, но с...