Трик прашање за луѓе со бујна фантазија


Трик прашање за луѓе со бујна фантазија

Дали се сметате за остроумна личност? Ајде размислете добро и пронајдете го одговорот.

trik-prashanje-za-lugje-so-bujna-fantazija-01.jpg

Ако не се сетивте, одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање за луѓе со кликер Како се снаоѓате во сообраќајот? Колку често полицајците ви пишуваат казни? Дали...
Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...
Трик прашање: Што прави 5-тата сестра? Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е ...