Трик математичко прашање
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


Трик математичко прашање

Kaко стоите со логиката? Дали веднаш сфаќате „каде лежи зајакот“? Кој е одговорот на ова прашање?

trik-matematichko-prashanje-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...
Трик прашање: Што е тоа што секогаш доаѓа, но никогаш не пристигнува? Дали сметате дека сте човек со кликер? Ќе се сетите ли на одговорот на ова интер...
Трик прашање: Што прави 5-тата сестра? Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е ...