Кој од двајцата мажи има девојка?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Монтер 23-06-2019


Кој од двајцата мажи има девојка?

Овие загатки бараат да вклучите логика во размислувањето, но ќе успеете ли да ја решите денешната за 7 секунди?

koj-od-dvajcata-mazhi-ima-devojka-01.jpg

Предизвикот гласи – Кој од двајцата мажи ИМА девојка?

На илустрацијата, едниот маж живее во неред, нетипично за човек кој има девојка, а другиот пак, во совршено среден дом каде сè е „под конец“ и нетипично за маж кој живее сам – изборот ќе биде тежок, но сепак мора да одберете.

Немате многу време за одлука, бидете брзи и откријте – кој од двајцата мажи има девојка?

koj-od-dvajcata-mazhi-ima-devojka-02.jpg

Точниот одговор е на следната страна... Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој од тројцата мажи лаже? Ситуацијава е следна – тројцата мажи објаснуваат зошто синоќа заглавиле на работ...
Детективска задача: Ќе го „решите“ ли убиството во сауна? Ако сте љубител на детективските серии, филмови или книги, тогаш оваа загатка е ...
Кој ја ограбил банката? - Загатка која ќе ја решат само оние кои гледа... Дали сте од оние кои кога гледате некоја детективска серија или филм, уште на по...