Квиз: Кое од трите деца е на родителите во паркот?


Квиз: Кое од трите деца е на родителите во паркот?

Во паркот има три деца и двајца родители, но кое од децата му припаѓа на парот?

kviz-koe-od-trite-deca-e-na-roditelite-vo-parkot-01.jpg

Дали умеете да забележувате детали кои откриваат цели приказни зад изгледот?

Денешната задача за вас е да откриете кое од трите деца во паркот им припаѓа на родителите зад нив.

На прв поглед, секое од трите деца би можело да биде нивно, но сепак, тие се родители само на едно дете.

Доколку откриете кое дете е нивно за помалку од 7 секунди – вие сте генијалец.

Квиз: Кое од трите деца е на родителите во паркот?
  1. Парот во позадина има едно дете – кое од трите е нивно?
    Детето под број 1
    Детето под број 2
    Детето под број 3
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...