Квиз: Кое дете ја насамарило наставничката?


Квиз: Кое дете ја насамарило наставничката?

Со почетокот на школската година, започнуваат и првите глупости кои учениците ги прават во училиште.

kviz-koe-dete-ja-nasamarilo-nastavnichkata-01.jpg

Децата често сакаат да ги насамарат наставниците и да покажат дека ги бидува во нешто, иако тоа не е она што треба да го покажат.

Сепак, тоа не ги спречува палавите деца да направат некоја глупост на која наставниците ќе наседнат, а сите останати ученици ќе ги исмејуваат.

Во овој случај, што мислите кој е виновникот?

Квиз: Кое дете ја насамарило наставничката?
  1. Кое дете е виновно за „шегата“?
    Детето под број 1
    Детето под број 2
    Детето под број 3
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз за концентрација: После кое прашање ќе се откажете? Дали сакате мозокот да ви работи со полна пареа, без паузи и прекини, без одмори...
Трик прашање: Која жена има манири и важи за културна? Замислете ја следната ситуација: Седнувате во кафуле, а во рацете имате чанта. Ч...
Логички проблем: Во која од трите девојки е заљубен дечкото? Зошто жените ретко го прават првиот чекор? Очигледно, бидејќи не се сигурни дали...