Трик прашање: Како успева коњот да стигне до сеното?


Трик прашање: Како успева коњот да стигне до сеното?

Замислете си зелена полјана и еден коњ. Како коњот успева во оваа мисија? Кое е решението на загатката?

trik-prashanje-kako-uspeva-konjot-da-stigne-do-senoto-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...
Трик прашање: Како успеал Борјан во тоа? Дали вие му се радувате на дождот или го мразите? Овојпат една загатка со него ќ...
Трик прашање: Што е тоа што секогаш доаѓа, но никогаш не пристигнува? Дали сметате дека сте човек со кликер? Ќе се сетите ли на одговорот на ова интер...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава