Квиз: Која девојка му се додворува на вашето момче?


Квиз: Која девојка му се додворува на вашето момче?

Дали и вие успевате веднаш да ги забележите скриените намери на жените кои му се додворуваат на вашето момче?

kviz-koja-devojka-mu-se-dodvoruva-na-vasheto-momche-01.jpg

Сега имате шанса вистински да ги тестирате вашите способности...

Замислете дека некоја од овие три жени на фотографијата му се додворува на вашето момче.

Според говорот на телото или нешто што ја издава, која девојка сака да ви се вмеша во врската?

Квиз: Која девојка му се додворува на вашето момче?
  1. Од која девојка треба да се „плашите“?
    Девојка под број 1
    Девојка под број 2
    Девојка под број 3
 

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Квиз: Која девојка е во опасност? Три девојки вежбаат во теретана и секоја од нив може да се повреди, но една е во...