Квиз: Кој од тројцата мажи е заинтересиран за вас?


Квиз: Кој од тројцата мажи е заинтересиран за вас?

Погледнете ја добро фотографијата и одлучете кој од овие тројца мажи е заинтересиран за соговорничката?

kviz-koj-od-trojcata-mazhi-e-zainteresiran-za-vas-01.jpg

Замислете дека секој од нив разговара со вас, што би помислиле – кој од нив е заинтересиран, а кој едвај чека да заврши разговорот?

Колку добро знаете да го „читате“ говорот на телото проверете со овој мини квиз.

Кој од тројцата мажи е заинтересиран за вас?
  1. Мажот под бр. 1
    Мажот под бр. 2
    Мажот под бр.3
 

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...