Трик математичко прашање: Колку пати можете да одземете 2 од 100?


Трик математичко прашање: Колку пати можете да одземете 2 од 100?

Kaко ви оди математиката? Дали сметате дека имате кликер за математички задачи? Решете ја оваа...

trik-matematichko-prashanje-kolku-pati-mozhete-da-odzemete-2-od-100-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање за луѓе со кликер Како се снаоѓате во сообраќајот? Колку често полицајците ви пишуваат казни? Дали...
Трик прашање: Колку време ќе ви треба за точниот одговор? Време е да го размрдате мозокот и да се обидете да решите детска загатка, која н...
Трик математичко прашање Kaко стоите со логиката? Дали веднаш сфаќате „каде лежи зајакот“? Кој е одговоро...

Најчитани неделава