Тест на внимателност: Што не е во ред со семејството?


Тест на внимателност: Што не е во ред со семејството?

Ве тестираме – колку сте добри во забележување детали и можете ли да најдете што не е во ред со ситуацијата пресликана во илустрацијата?

test-na-vnimatelnost-shto-ne-e-vo-red-so-ilustracijata-01.jpg

Кога ќе ја погледнете сликата, сè изгледа нормално – семејство кое одмора во домот, но ако добро погледнете, нешто не е во ред.

Ќе откриете ли што не е во ред со семејството, без премногу да размислувате?

test-na-vnimatelnost-shto-ne-e-vo-red-so-ilustracijata-02.jpg

Уште не можете да пронајдете? Мала помош - има три работи што не се во ред на илустрацијата. Обидете се повторно или преминете на следната страна... 

test-na-vnimatelnost-shto-ne-e-vo-red-so-ilustracijata-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Тест: Каде се крие љубовникот? На прв поглед, жената изгледа невино додека си ги полева цвеќињата, но во дворот...
Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата? Потсвеста може да каже многу за вашиот карактер и личност, многу повеќе отколку ...
Тест: Која од двете девојки е побогата? Можете ли да направите разлика помеѓу девојка која е навистина богата и девојка ...