Квиз кој го открива карактерот: Како седите кога сте на гости?


Квиз кој го открива карактерот: Како седите кога сте на гости?

Дали се чувствувате како да сте дома, дали сте софистицирани или целосно затворени – начинот на кој седите кога сте на гости открива многу за вас.

kviz-koj-go-otkriva-karakterot-kako-sedite-koga-ste-na-gosti-01.jpg

Сите луѓе се различни, а психолозите успеваат да откријат по некоја заедничка карактеристика на луѓето врз база на нивното однесување.

Овојпат, откриваме што значи начинот на кој седите кога сте на гости за вас.

Забавувајте се и проверете дали сте навистина такви.

Како седите кога сте на гости?
 1. Положба 1 – авантурист
  Положба 2 – вербален „манијак“
  Положба 3 – зен состојба
  Положба 4 – движечка машина
  Положба 5 – господар на туѓи домови
  Положба 6 – удобност пред сè
  Положба 7 – локален резидент во комфор зона
  Положба 8 – враќање во реалноста
  Положба 9 – покажување гнев и претерани гестикулации
  Не одам на гости
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...

Најчитани неделава