Што кажува за вас начинот на којшто ја пишувате буквата Х?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 29-03-2020
ВОЗАЧИ 27-03-2020


Што кажува за вас начинот на којшто ја пишувате буквата Х?

1. Доколку почнувате од долниот десен агол, тоа значи дека сакате да напредувате, но сте заглавени во минатото.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-02.jpg

2. Доколку почнувате од долниот лев агол, а потоа од десниот, вие сакате да го надминете вашето минато, но тешко ви е да се придвижите напред.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-03.jpg

3. Доколку почнувате од горниот десен агол, вие сте бунтовник без причина.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-04.jpg

4. Доколку почнувате од долниот десен агол, а потоа од горниот десен, тогаш се обидувате да се фокусирате на иднината, но постојано размислувате за вашето минато.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-05.jpg

5. Доколку почнувате од горниот лев, а потоа од долниот лев агол вие сте личност која не се согласува со постоечките правила. Вие сакате да живеете по свое.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-06.jpg

6. Доколку почнувате од долниот лев агол, вие ги следите трендовите и одлично се снаоѓате во тоа.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-07.jpg

7. На училиште најверојатно сте го учеле овој начин на пишување. Доколку сè уште го користите, тоа значи дека се држите до нормите и сакате ред и мир.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-08.jpg

8. Доколку почнувате од горниот десен агол, вие сакате да размислувате надовр од кутијата.

shto-kazhuva-za-vas-nachinot-na-kojshto-ja-pishuvate-bukvata-h-09.jpg

 Спирова С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Тест: Што би направиле прво во ситуацијата на сликата? Начинот на кој се справувате со стресните ситуации во животот можат да открие мн...
Тест на личноста: Замислете го вашиот дом од соништата - со каква боја ќе го бојадисате? Дали ќе се одлучите за сигурна опција како белата боја или ќе бидете храбри со и...

Спонзорирани линкови: