Ќе го најдете ли скриениот прстен со кој момчето ќе ја запроси девојката?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 09-07-2020


Ќе го најдете ли скриениот прстен со кој момчето ќе ја запроси девојката?

Замислете ја следнава сцена – организирате романтична вечера во домот, со вино, свеќи, цвеќиња и прстен за запросување – каде би го сокриле? 

kje-go-najdete-li-skrieniot-prsten-so-koj-momcheto-kje-ja-zaprosi-devojkata-01.jpg

Тестирајте си го вниманието, но и размислувањето – што мислите, каде го скрил прстенот?

Романтична атмосфера, со многу срца, цвеќиња и подароци – но каде се крие вереничкиот прстен?

Ќе го пронајдете ли или ќе се откажете?

kje-go-najdete-li-skrieniot-prsten-so-koj-momcheto-kje-ja-zaprosi-devojkata-01.jpg

Точниот одговор е на следната страна... Би можело да ве интересира:

Замислете дека сте на полагање – На кое место ќе седнете? Во вакви ситуации може многу да се открие за карактерот на човекот – на кое мест...
Според тоа како ќе ја уредите куќата: Во која земја треба да живеете? Вашиот вкус и тоа како сакате да ви изгледа домот, во голема мера зависи од тоа ...
Замислете желба и одберете тарот карта што ќе ви ја претскаже среќата Кога имате желба којашто сакате да се исполни, консултирајте се со таротот и про...