Квиз: Колку скриени животни ќе најдете на фотките?


Квиз: Колку скриени животни ќе најдете на фотките?

Дали можете за кратко време да ги најдете сите скриени животни на фотографиите или сепак ќе се измачите додека да видите и само едно?

kviz-kolku-skrieni-zhivotni-kje-najdete-na-fotkite-01.jpg

Загатките, визуелните тестови и квизови се одлични за размрдување на мозокот, будење на телото и зајакнување на концентрацијата како и моќите на забележување детали.

Се сметате ли себеси за човек на кој ништо не може да му „избега“? Сега може да провериме...

Кликнете на секоја фотографија за точниот одговор.

Колку скриени животни ќе најдете на фотките?
  1. 1. Kолку животни гледате на фотографијата?
    Кликни за одговорот
  2. 2. Kолку животни гледате на фотографијата?
    Кликни за одговорот
  3. 3. Kолку животни гледате на фотографијата?
    Кликни за одговорот
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...