Тест: Каде се крие љубовникот?


Тест: Каде се крие љубовникот?

На прв поглед, жената изгледа невино додека си ги полева цвеќињата, но во дворот таа го крие нејзиниот љубовник – каде е?

test-kade-se-krie-ljubovnikot-01.jpg

Уште еден мини тест за проверка на вашата моќ за забележување детали.

На илустрацијата има возрасна жено која си ги полева цвеќињата со блажена насмевка.

Но, во дворот го крие нејзиниот љубовник – ќе го пронајдете ли?

Погледнете добро...

test-kade-se-krie-ljubovnikot-01.jpg

Ако не успеавте да го најдете, на следната страница проверете каде се крие...Би можело да ве интересира:

Квиз само за оние со остар вид – Ќе успеете ли да го решите за 2 минут... Дали мислите дека имате остар поглед и не пропуштате ниту еден детаљ? Дали ми...
Тест на личност: Кое животно прво ќе го забележите на сликата? Потсвеста може да каже многу за вашиот карактер и личност, многу повеќе отколку ...
Тест: Дали количката за бебе треба да ја покриете во лето или не? Во лето кога температурите се високи и неподносливи, посебно за бебињата, родите...