Психолошки тест за жени: Како ве гледаат мажите?


Психолошки тест за жени: Како ве гледаат мажите?

Црешовите цветови се симбол на нежност и женственост, па преку овој едноставен тест со нив, жените лесно може да откријат како мажите гледаат на нив.

psiholoski-test-a-zeni-kako-ve-gledaat-mazite-001.jpg

Дозволете ѝ на потсвеста да размислува и одлучи за вас.

Опуштете го мозокот, не анализирајте премногу и одговорете:

Психолошки тест за жени: Како ве гледаат мажите?
  1. Цвет број 1
    Цвет број 2
    Цвет број 3
    Цвет број 4

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест: Која од двете девојки е побогата? Можете ли да направите разлика помеѓу девојка која е навистина богата и девојка ...
Тест: Каде се крие љубовникот? На прв поглед, жената изгледа невино додека си ги полева цвеќињата, но во дворот...
Квиз само за оние со остар вид – Ќе успеете ли да го решите за 2 минути? Дали мислите дека имате остар поглед и не пропуштате ниту еден детаљ? Дали ми...