Колку коњи ќе успеете да изброите? Бројот го открива вашиот карактер


Колку коњи ќе успеете да изброите? Бројот го открива вашиот карактер

Едно од петте сетила кои ги поседува човекот е и сетилото за вид. Очите не само што се најубавиот дел од луѓето, туку се и едни од виталните делови.

Kolku-konji-ke-uspeete-da-izbroite-01.jpg

Начинот на којшто ги гледате работите кажува многу за вас. Моќта на забележување го дефинира типот на вашата личност.

Добро погледнете ја сликата и избројте колку коњи забележавте на неа. Со каков карактер се одликувате?

Kolku-konji-ke-uspeete-da-izbroite-02.jpg

Одговорот побарајте го на следната страна…Би можело да ве интересира:

Што кажува вашата омилена боја на кармин за вас и вашиот карактер? Можеби ви звучи чудно, но секој избор што го правите, вклучувајќи го и одбирањет...
Квиз: Што мисли вашата свекрва за вас? Дали има вистина во вицевите за снаи и свекрви? Дали во овој однос секогаш летаа...
Брз и прецизен тест кој го открива карактерот - Што видовте прво на сл... Дрво, горила, лав или риби? Што забележавте прво на сликата? Не трудете се премн...