Одберете камен и откријте што ви е потребно во животот во моментов


Одберете камен и откријте што ви е потребно во животот во моментов

Дали сте од оние луѓе што се целосно привлечени од кристали и (полу) скапоцени камења? Се вели дека каменот „ве одбира вас“, магнетски ве привлекува со неговиот изглед и го открива она што ви недостасува, односно што ви е потребно во моментот.

Odberete-kamen-i-otkrijte-sto-vi-e-potrebno-01.jpg

Добро погледнете ја сликата и изберете го каменот кој најмногу ве привлекува.

Odberete-kamen-i-otkrijte-sto-vi-e-potrebno-02.jpg

Значењето се крие на следната страна…Би можело да ве интересира:

Кое животно го гледате прво открива што ви е најважно во љубовта Што видовте – лисица или делфин? Што кажува тоа за вас – какви сте во љубовта?&n...
Картата што ќе ја одберете го опишува сегашниот момент од вашиот живот Внимателно погледнете ги картите, оставете ја интуицијата да ве води и одберете ...
Квиз: Колку работни места ќе смените во животот? Дали сте од оние луѓе кои сакаат стабилност и задоволни се со едно работно место...