Тест на потсвеста: Што видовте најпрво?


Тест на потсвеста: Што видовте најпрво?

Потсвеста е непредвидлива работа која никогаш не можете да ја контролирате, а преку овие кратки визуелни тестови најдобро ќе „прочитате“ што сака да ви каже.

test-na-potsvesta-sto-vidovte-najprvo-01.jpg

Фрлете поглед на илустрацијата, не анализирајте предолго и одберете која фигура ја видовте најпрво – кибритот, ликот, Земјата или прстите?

За толкувањето на вашиот одговор, преминете на следна страна...Би можело да ве интересира:

Колку коњи ќе успеете да изброите? Бројот го открива вашиот карактер Едно од петте сетила кои ги поседува човекот е и сетилото за вид. Очите не само ...
Тест кој ќе ве опише во 3 реченици: Што гледате? Само следете го правилото на 3 секунди ако сакате да откриете како би ве опишала...
Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...