Тест на потсвеста: Што видовте најпрво?


Тест на потсвеста: Што видовте најпрво?

Потсвеста е непредвидлива работа која никогаш не можете да ја контролирате, а преку овие кратки визуелни тестови најдобро ќе „прочитате“ што сака да ви каже.

test-na-potsvesta-sto-vidovte-najprvo-01.jpg

Фрлете поглед на илустрацијата, не анализирајте предолго и одберете која фигура ја видовте најпрво – кибритот, ликот, Земјата или прстите?

За толкувањето на вашиот одговор, преминете на следна страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
4 загатки за оние на кои логиката им е силна страна Ако сметате дека логиката ви е силна страна – тогаш не смее да ве изневери со по...
Колку коњи ќе успеете да изброите? Бројот го открива вашиот карактер Едно од петте сетила кои ги поседува човекот е и сетилото за вид. Очите не само ...