Тест на потсвеста: Што видовте најпрво?


Тест на потсвеста: Што видовте најпрво?

test-na-potsvesta-sto-vidovte-najprvo-02.jpg

Ако прво видовте...

Кибрит

Во овој случај повнимателно треба да се посветите на вашата емоционално состојба. Склони сте на брзи, избрзани одлуки кои ви ја „горат“ мотивацијата и среќата. Неопходно е да забавите и да го намалите темпото.

Лик

Во овој случај, треба повеќе внимание да им обрнете на пријателите и саканите луѓе. Ова е знак дека осаменоста ве совладува, па многу ретко се чувствувате удобно во поголеми друштва. Отворете се за подлабоки разговори.

Земја

Во овој случај потсвеста ви открива дека имате многу шанси за напредок, но само ако понапорно работите на личниот развој. Истражете го она што се случува во вас, ако сакате да почувствувате радост и задоволство. Не ги материјализирајте работите.

Прсти

Во овој случај, треба повнимателно да размислите за вашите планови за иднината. Амбициозни сте и тоа е одлично, но имате поставено преголеми цели од кои може да се разочарате. Поделете ги на помали задачи и целини за полесно да ги исполните.

М. Д. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
4 загатки за оние на кои логиката им е силна страна Ако сметате дека логиката ви е силна страна – тогаш не смее да ве изневери со по...
Колку коњи ќе успеете да изброите? Бројот го открива вашиот карактер Едно од петте сетила кои ги поседува човекот е и сетилото за вид. Очите не само ...

Најчитани неделава