Квиз: Замислете дека сте во јавен превоз – на кое место ќе седнете?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 29-03-2020
ВОЗАЧИ 27-03-2020


Квиз: Замислете дека сте во јавен превоз – на кое место ќе седнете?

Откриваме детали за вашиот карактер со еден секојдневен избор – слободно место на кое би седнале во јавен превоз.

kviz-zamislete-deka-ste-vo-javen-prevoz-na-koe-mesto-kje-sednete-01.jpg

Секојдневните навики и избори кои ги носиме откриваат многу за потсвеста и карактерот, па токму таков е и овој квиз.

Замислете ја следнава ситуација – влегувате во јавен превоз, патот до дома е долг, а вие сте преморени. Има само 4 слободни места – на кое од понудените ќе одберете да седнете?

Квизот е лесен и едноставен, не мора да дадете одговор во секунда, но немојте и премногу да размислувате... Забавувајте се!

Замислете дека сте во јавен превоз – на кое место ќе седнете?
  1. Одберете едно од слободните места:


М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Замислете дека сте на полагање – На кое место ќе седнете? Во вакви ситуации може многу да се открие за карактерот на човекот – на кое мест...

Спонзорирани линкови: