Големината на дланките го открива карактерот: како изгледаат вашите?


Големината на дланките го открива карактерот: како изгледаат вашите?

Можеби ќе ви звучи смешно, но се покажало дека луѓето со помали дланки се посклони кон ризици и авантури, додека пак оние со поголеми дланки се најчесто перфекционисти кои не оставаат ништо на случајноста.

Goleminata-na-dlankite-go-otkriva-karakterot-01.jpg

Погледнете ги вашите дланки и откријте неколку интересни работи за вас. Но, прво, проверете дали имате големи или мали раце.

Goleminata-na-dlankite-go-otkriva-karakterot-02.jpg

Раширете ја десната рака од палецот до средниот прст. Поставете го палецот на преклопот на левата рака, како на сликата. Доколку со вака испружената рака може лесно да го дофатите зглобот со средниот прст и да го почувствувате пулсот, тогаш имате големи раце.

Но, доколку не може да го дофатите зглобот, тогаш имате мали раце.

Одговорот дознајте го на следната страна…Би можело да ве интересира:

Само луѓето со беспрекорен вид можат да го решат овој тест Дали знаете колку ви е прецизен видот? Колку добро можете да забележувате речиси...
Тест на личноста: Замислете го вашиот дом од соништата - со каква боја ќе го бојадисате? Дали ќе се одлучите за сигурна опција како белата боја или ќе бидете храбри со и...
Логички проблем: Во која од трите девојки е заљубен дечкото? Зошто жените ретко го прават првиот чекор? Очигледно, бидејќи не се сигурни дали...

Најчитани неделава