Квиз: Постојат 3 типа на ќерки - каква ќерка сте вие?


Квиз: Постојат 3 типа на ќерки - каква ќерка сте вие?

Колку сте зависни од мислењето на вашата мајка, дали живеете по нејзините очекувања и дали доволно се грижите за нејзината среќа?

postojat-3-tipa-na-kjerki-kakva-kjerka-ste-vie-001.jpg

Низ неколку едноставни прашања откријте каков тип на ќерка сте, што ви е приоритет во релацијата мајка-ќерка и колку сметате дека „ѝ должите.“

Одговарајте искрено:

Постојат 3 типа на ќерки - каква ќерка сте вие?
 1. 1.
  Семејството
  Успехот во работата
  Искажувањето на мојата креативност
 2. 2.
  Вкусен ручек во омилениот ресторан
  Веројатно ѝ се јавувам и ја прашувам што сака да правиме
  Се собираме сите дома
 3. 3.
  Како ми одат работите во животот
  Само површни теми, ништо посебно
  Како им е здравјето
 4. 4.
  Тивка, повлечена
  Спортски, машки тип
  Емоционална и бунтовна
 5. 5.
  Работа, образование
  Неприбирање дома
  Пари
 6. 6.
  За чистење, миење садови
  Ништо, ако треба да ја однесам некаде
  За готвење
 7. 7.
  Мајка ми
  Татко ми
  Најдобрата пријателка

M. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Замислете желба и одберете тарот карта што ќе ви ја претскаже среќата Кога имате желба којашто сакате да се исполни, консултирајте се со таротот и про...
Тест: Што би направиле прво во ситуацијата на сликата? Начинот на кој се справувате со стресните ситуации во животот можат да открие мн...
Квиз: Колку работни места ќе смените во животот? Дали сте од оние луѓе кои сакаат стабилност и задоволни се со едно работно место...