Квиз: Дали ќе успеете да поминете детективско испрашување?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
ВОЗАЧИ 27-03-2020


Квиз: Дали ќе успеете да поминете детективско испрашување?

Замислете дека сте ограбиле банка. Со цел да се спасите, добивате листа со работи кои може да ги користите на испрашувањето.

kviz-dali-kje-uspeete-da-pominete-detektivsko-isprashuvanje-01.jpg

Ги читате информациите, се обидувате да запомните што повеќе од нив и одите на детективски распит.

Детективот ви поставува прашања, а на вас е дали ќе успеете да се извлечете од казна, земајќи ги предвид сите наведени информации и фактот дека ќе бидат испрашувани и сведоци, како и дека ќе биде проверено алиби. 

Упатството со информации е на следната фотографија - прочитајте го еднаш, а потоа НЕ се навраќајте на неа и одговарајте на прашањата во продолжение БЕЗ да погледнете повторно во упатството.

Среќно!

kviz-dali-kje-uspeete-da-pominete-detektivsko-isprashuvanje-02.jpg

Ако го прочитавте упатството, преминете на втора страна и одговорете на прашањата БЕЗ да се вратите на прва страна и да ѕиркате...Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...