Тест на личноста преку едно прашање: Како го држите пенкалото кога пишувате?


Тест на личноста преку едно прашање: Како го држите пенкалото кога пишувате?

Следен пат кога ќе го земете пенкалото во раце – забележете го начинот на кој го држите.

test-na-licnosta-preku-edno-prasanje-kako-go-drzite-penkaloto-koga-pisuvate-1-.jpg

Ништо не е случајно, па ниту оваа навика. Како што многумина тврдат, зависно од тоа како го држите пенкалото, може да ви се доделат неколку особини и карактеристики.

Кој е вашиот начин?

Тест на личноста преку едно прашање: Како го држите пенкалото кога пишувате?
  1. Начин 1
    Начин 2
    Начин 3

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Тест: Дали сте „чудак“? Вашите навики и избори говорат многу за вас, па преку овој квиз дознајте каква л...
Тест: Која од двете девојки е побогата? Можете ли да направите разлика помеѓу девојка која е навистина богата и девојка ...
Тест: Каде се крие љубовникот? На прв поглед, жената изгледа невино додека си ги полева цвеќињата, но во дворот...

Најчитани неделава