Трик прашање: Како адвокатот од Битола нема брат?


Трик прашање: Како адвокатот од Битола нема брат?

Колку успевате да ја видите големата слика? Дали мозокот ви е снаодлив кога пред вас имате интелектуални предизвици? Тестирајте се...

trik-prasanje-kako-advokatot-od-bitola-nema-brat-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што се човекот и жената? Колку добро се снаоѓате со трик прашања? Ајде тестирајте се со ова... Колку д...
Трик прашање: Колку време ќе ви треба за точниот одговор? Време е да го размрдате мозокот и да се обидете да решите детска загатка, која н...
Трик прашање - семеен проблем Kaко се снаоѓате со семејните врски? Прашањето можеби ќе ве збуни, но одговорот ...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава