Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад?


Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад?

Размислете добро, ако треба запишете си и на лист, така полесно ќе дојдете до одговорот.

zagatka-za-pametni-koj-e-najstar-a-koj-najmlad-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...
Вирална загатка: Која чаша прва ќе се наполни со шампањ? Овие загатки ни се добро познати на сите, а на најновата која вирално се шири, т...

Најчитани неделава