Лесна гатанка: Што патува ден и ноќ без престан?


Лесна гатанка: Што патува ден и ноќ без престан?

Се сеќавате ли на гатанките од вашето детство? Дали до сега сте ја сретнале оваа?

lesna-gatanka-shto-teche-den-i-nokj-bez-prestan-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Лесна детска гатанка: Што е тоа? Некои гатанки навистина бараат детално размислување, но на оваа одговорот сигурн...
Гатанка за остроумни: Што е тоа? Проверете дали го знаете одговорот на оваа гатанка? Размислете добро, не е тешко...
Гатанка за луѓе со кликер: Ќе се сетите ли? Дали сте љубител на гатанки? Го знаете ли одговорот на оваа? Бидете истрајни... ...

Најчитани неделава