Детска гатанка: Вода пие, а не е живо
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Doktor 03-06-2020


Детска гатанка: Вода пие, а не е живо

Како се снаоѓате со гатанките? Оваа е од полесните... За колку секунди ќе се сетите на одговорот?

detska-gatanka-voda-pie-a-ne-e-zivo-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Детска гатанка: Што сум јас? Дали ги сакате гатанките? Оваа е лесна и сигурно брзо ќе дојдете до решението......
Гатанка за луѓе со кликер: Ќе се сетите ли? Дали сте љубител на гатанки? Го знаете ли одговорот на оваа? Бидете истрајни... ...
Гатанка: Колку повеќе го има, толку помалку го гледаш, што е тоа? Дали гатанките ви го носат мирисот на детството и миговите поминати со вашите ба...

Спонзорирани линкови: