Квиз за оние со изострен вид: Колку добро забележувате детали?


Квиз за оние со изострен вид: Колку добро забележувате детали?

Не секој има дар да ги забележува и најситните детали. Всушност, повеќето од нас не можеме да го најдеме ни клучот што сме го држеле во рака пред една минута.

kolku-dobro-zabelezhuvate-detali-najdete-go-skrieniot-predmet-na-sekoja-od-ilustraciite-01.jpg

Но, постојат и луѓе на кои не им се провлекува ништо.

Ако сметате дека спаѓате во втората група, тогаш сигурно нема да ви требаат повеќе од неколку секунди за да одговорите на секое прашање.

Вo продолжение се неколку интересни илустрации, а вашата задача е да го најдете скриениот предмет на нив.

Квиз за оние со изострен вид: Колку добро забележувате детали?
 1. 1. Најдете го папагалот.
  Кликни за одговорот
 2. 2. Најдете го волкот.
  Кликни за одговорот
 3. 3. Најдете ја мечката.
  Кликни за одговорот
 4. 4. Најдете го срцето.
  Кликни за одговорот
 5. 5. Најдете ја мачката.
  Кликни за одговорот
 6. 6. Најдете ја пеперутката.
  Кликни за одговорот
 7. 7. Најдете го кучето со бело крзно.
  Кликни за одговорот
 8. 8. Најдете ја змијата.
  Кликни за одговорот
 9. 9. Најдете ги двата идентични чадори.
  Кликни за одговорот
 10. 10. Најдете го крадецот.
  Кликни за одговорот
 

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Картата што ќе ја одберете го опишува сегашниот момент од вашиот живот Внимателно погледнете ги картите, оставете ја интуицијата да ве води и одберете ...
Визуелен тест: Која брава ќе ја отворите со клучот? Визуелните загатки се секогаш предизвик за умот. Навидум изгледаат лесно, но со ...
Трик прашање: Секој ден ја полниш, а никогаш не е полна, што е тоа? Како се снаоѓате со загатките? Дали ќе се сетите на одговорот на оваа? Одговорот...

Најчитани неделава