Гатанка за најумните глави: Ќе се сетите ли?


Гатанка за најумните глави: Ќе се сетите ли?

Звучи контрадикторно... Што може да биде тоа? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа гатанка?

gatanka-za-najumnite-glavi-kje-se-setite-li-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Гатанка за остроумни: Што е тоа? Проверете дали го знаете одговорот на оваа гатанка? Размислете добро, не е тешко...
Гатанка за луѓе со кликер: Ќе се сетите ли? Дали сте љубител на гатанки? Го знаете ли одговорот на оваа? Бидете истрајни... ...
Гатанка за бистри умови: Кое е решението? Тестирајте ја својата интелигенција со уште една во низата гатанки. Кој е одгово...

Најчитани неделава