Крими загатка: Кој е убиецот?


Крими загатка: Кој е убиецот?

Дали вашиот ум е од оние кои размислуваат детективски и на прв поглед можат да препознаат кој лаже или е виновен за некое дело?

krimi-zagatka-koj-e-ubiecot01.jpg

Го тестираме вашиот детективски инстинкт и ве предизвикуваме да откриете кој е убиецот по една сцена.

Во луксузна палата, во базенот се наоѓа мртва девојка, а околу неа осомничени се четири гости и келнерот.

Кој е виновен за убиството?

Мажот со пура во рака, келнерот кој носи пијалаци за гостите, девојката во црвен фустан или еден од парот кој се држи за рака?

krimi-zagatka-koj-e-ubiecot-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад? Размислете добро, ако треба запишете си и на лист, така полесно ќе дојдете до од...
Крими квиз: 3 загатки за оние со детективски талент Ако сте од оние кои уживаат во гледање детективски серии или пак често ги правит...