Трик прашање: Која жена е бремена?


Трик прашање: Која жена е бремена?

Можете ли да погодите која од трите жени е бремена? На илустрацијата се претставени три жени, на кои им се гледаат само нозете. Од она што можете да го видите, ќе погодите ли која од нив е бремена?

trik-prashanje-koja-zhena-e-bremena-01.jpg

Погледнете го точниот одговор на следната страница...Би можело да ве интересира:

Одберете карта и откријте – Што сака да ви каже жената која ја носите во себе? Каква порака ви испраќа внатрешната жена во вас? Одберете една карта и откријте....
Ќе го погодите ли филмот по само две работи? Многумина од нас имаат барем еден омилен филм кој го гледале илјадници пати и се...
Имате 7 секунди да откриете - Што прави жената погрешно? На прв поглед сè изгледа нормално, но сепак, нешто не е во ред со фотографијата ...

Најчитани неделава