Одберете врата и зачекорете кон потсвеста – што открива вашиот избор?


Одберете врата и зачекорете кон потсвеста – што открива вашиот избор?

Секојдневните избори кои ги правиме откриваат што се крие во нашата потсвест, па да видиме што ќе открие изборот на врата низ која би сакале да поминете.

odberete-vrata-i-zachekorete-kon-potsvesta-shto-otkriva-vashiot-izbor-01.jpg

Од љубопитност или кон подобар живот – како замислувате дека би отвориле една од овие врати за да погледнете што има зад неа и кон што водат?

Замислете дека треба да одберете една врата, која е најсоодветна според вас. Погледнете ги сите и одберете ја првата што ќе ви дојде на ум.

Одберете врата и зачекорете кон потсвеста – што открива вашиот избор?
 1. Одберете една врата низ која би поминале во моментов...
  Врата број 1
  Врата број 2
  Врата број 3
  Врата број 4
  Врата број 5
  Врата број 6
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Одберете слика и откријте што може да очекувате следнава недела Сите понекогаш сакаме да дознаеме што нé очекува во блиска иднина и какви работи...
Одберете карта и откријте – Што сака да ви каже жената која ја носите во себе? Каква порака ви испраќа внатрешната жена во вас? Одберете една карта и откријте....
Одберете една круна и откријте ги тајните на вашата потсвест Од што црпите енергија во животот, кои ви се најсилните страни, што е тоа што ве...

Најчитани неделава