Загатка за луѓето со соколови очи: Пронајдете ја скарата


Загатка за луѓето со соколови очи: Пронајдете ја скарата

zagatka-za-lugjeto-so-sokolovi-ochi-pronajdete-ja-skarata-01.jpg

Овој предизвик може ќе ви отвори апетит. Потребно е да пронајдете каде е сокриена скарата.

Дали сметате дека имате изострен вид како сокол?

Ајде тестирајте се...

zagatka-za-lugjeto-so-sokolovi-ochi-pronajdete-ja-skarata-02.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад? Размислете добро, ако треба запишете си и на лист, така полесно ќе дојдете до од...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...

Најчитани неделава