Играме брза географија: Набројте ни барем 3 села на буквата „Г“ во Македонија


Играме брза географија: Набројте ни барем 3 села на буквата „Г“ во Македонија

Колку ја познавате нашата држава? Колку села во неа знаете? Дали имате патувано многу?

igrame-brza-geografija-nabrojte-ni-barem-3-sela-na-bukvata-g-vo-makedonija-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои држави на буквата „К“ ги знаете? На колку максимум држави чии имиња започнуваат на буквата „К“ во моментов ќе се ...
Играме брза географија: Покрај Грција, кои други држави на буквата „Г“ ги знаете? Колку држави на буквата „Г“ знаете? Дали ќе се сетите на сите? Какви оценки имав...
Играме брза географија: Набројте ни барем 3 села на буквата „А“ во Македонија Дали ја познавате доволно добро нашата држава? Дали на моменти пријателите се ше...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg