Квиз за оние со изострен вид: Ќе ги најдете ли сите грешки?


Квиз за оние со изострен вид: Ќе ги најдете ли сите грешки?

Истренирајте го видот и проверете колку ви се добри способностите за забележување детали – колку грешки ќе најдете?

kviz-za-onie-so-izostren-vid-kje-gi-najdete-li-site-greshki-01.jpg

Ве предизвикуваме да пронајдете што не е во ред на фотографиите во продолжение, а сите грешки ќе ги најдат само оние со изострен вид.

Мислите ли дека ќе успеете? Проверете се...

Ќе ги најдете ли сите грешки?
 1. 1. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 2. 2. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Што не е во ред на илустрацијата?
  Кликни за одговорот
 

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...

Најчитани неделава