Предизвик за луѓе со многу трпение: Ќе ја пронајдете ли розата?


Предизвик за луѓе со многу трпение: Ќе ја пронајдете ли розата?

Психолог од Харвард креираше предизвик со кој ќе го тестирате вашето внимание, трпение, но и вид. Дали можете да посветите дел од своето време за да ја пронајдете скриената роза?

predizvik-za-lugje-so-mnogu-trpenie-kje-ja-pronajdete-li-rozata-01.jpg

Ако не успеавте, одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Ако животот ви беше претворен во книга, каков наслов ќе имаше? Дали некогаш сте помислиле сите ваши животни искуства и случувања, совети и лекц...
Која хемисфера ви доминира: Левата или десната страна на мозокот? Научниците велат дека сите луѓе можат да се поделат во две групи според тоа кој ...
Предизвик за логичари: Ако на полноќ врне, дали по 72 часа може да грее сонце? Дали сакате предизвици за размрдување на мозокот? Ова прашање е совршено за вас....

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg