Играме брза географија: Кои села на буквата „О“ во Македонија ги знаете?


Играме брза географија: Кои села на буквата „О“ во Македонија ги знаете?

Колку ја познавате нашата држава? Колку села во неа знаете? Дали имате патувано многу?

igrame-brza-geografija-koi-sela-na-bukvata-o-vo-makedonija-gi-znaete-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Играме брза географија: Кои држави на буквата „К“ ги знаете? На колку максимум држави чии имиња започнуваат на буквата „К“ во моментов ќе се ...
Играме брза географија: Покрај Грција, кои други држави на буквата „Г“ ги знаете? Колку држави на буквата „Г“ знаете? Дали ќе се сетите на сите? Какви оценки имав...
Играме брза географија: Кои села на буквата „Ж“ во Македонија ги знаете? Обожававте ли како мали да ја играте играта „Брз географија“? Ајде тестирајте се...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg