Предизвик: Кој од двајцата мажи е оженет?


Предизвик: Кој од двајцата мажи е оженет?

Ве предизвикуваме со уште една визуелна и логичка загатка – кој од двајцата мажи е оженет

predizvik-koj-od-dvajcata-mazhi-e-ozhenet-02.jpg

Дали ќе успеете да ја пронајдете трагата што открива кој од двајцата мажи е оженет или што го издава оној кој е сингл?

Ајде да ве видиме... кој маж е оженет, а кој сингл?

predizvik-koj-od-dvajcata-mazhi-e-ozhenet-02.jpg

Точниот одговор е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад? Размислете добро, ако треба запишете си и на лист, така полесно ќе дојдете до од...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...

Најчитани неделава