Трик прашање: Кое семејство е сиромашно?


Трик прашање: Кое семејство е сиромашно?

Според личноста која ја направила оваа илустрација, не е воопшто тешко да погодите кое семејство е сиромашно. Разгледајте ги убаво двете семејства и одлучете се за едно од нив.

trik-prasanje-koe-semejstvo-e-siromasno-01.jpg

Одговорот може да го проверите на следната страна...Би можело да ве интересира:

Која од двете девојки лаже? Во замислената ситуација, има две девојки кои се расправаат околу тоа која е соп...
Ќе го погодите ли филмот по само две работи? Многумина од нас имаат барем еден омилен филм кој го гледале илјадници пати и се...
Квиз: Дали и колку сте непристојни? Ги знаете оние луѓе од кои сите се срамат во јавност? Дали вие сте еден од нив? ...

Најчитани неделава