Детективска загатка: Дали се работи за убиство или самоубиство?


Детективска загатка: Дали се работи за убиство или самоубиство?

Ставете се во улога на детектив и според местото на злосторството обидете се да откриете дали станува збор за убиство или самоубиство.

detektivska-zagatka-dali-se-raboti-za-ubistvo-ili-samoubistvo-01.jpg

Дали сте од оние кои секогаш во филмовите погодуваат кој е убиецот однапред? Да провериме колку сте добри во улога на детектив.

Разгледајте го добро местото на злосторството и одлучете – убиство или самоубиство?

detektivska-zagatka-dali-se-raboti-za-ubistvo-ili-samoubistvo-01.jpg

Одговорот и толкувањето е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Која хемисфера ви доминира: Левата или десната страна на мозокот? Научниците велат дека сите луѓе можат да се поделат во две групи според тоа кој ...
Загатката која може да ја решат само 2% од луѓето - ќе успеете ли вие? Оваа загатка е смислена од Алберт Ајнштајн во 1930-та година, а досега успеале д...
Изберете едно животно кое ќе ја открие вашата најмрачна страна која ја криете од сите Сите имаме добри и лоши страни, позитивни и негативни особини кои го обликуваат ...

Најчитани неделава